Sylog

sylogsponsorSylog är specialister på ledning, utveckling och kvalitetssäkring inom teknik och IT.
Våra kunder är ofta världsledande aktörer inom telekom, fordon, försvar, medicin, finans och spelindustri.

Vad vi gör

Du surfar på din mobiltelefon eller ringer ett helt vanligt telefonsamtal. Du tittar på film eller spelar spel på din laptop. Du sätter dig på pendeltåget för att åka in till jobbet.
Du går till läkaren för att ta en spruta när du ska åka utomlands. Du tar ut pengar ur bankomaten när du behöver kontanter – allt detta är en del vardagen och för att vardagen ska fungera krävs att den bakomliggande tekniken också gör det.
Det är där Sylogs konsulter kommer in. Vi hjälper våra kunder att utveckla framtiden redan i dag.

Projektledning

Projektledare, Product Owner, Scrum Master. Du kanske inte alltid har ”rätt” person ledig i din egen organisation.
Vi är vana att leda såväl internationella projekt med hundratals medlemmar som mindre tekniska projekt inom utveckling, integration och förvaltning.
Genom att vara mentorer och coacher kan vi efter ett projekts avslut vara ett stöd för våra kunder framtida utveckling. Vi är vana att delta i förändringsarbete och införande av nya arbetssätt.

Hur vi jobbar

Branschkunskap
Vi strävar alltid efter nära och långsiktiga samarbeten. Genom att vi förstår våra kunders mål, utmaningar och omvärld blir vi en stark partner inom både produkt- och systemutveckling. Vi investerar mycket tid att lära känna våra uppdragsgivare och de branscher de verkar i. Genom erfarenhet och kunskap hjälper vi våra kunder att öka sin konkurrenskraft och förstärka sin postion.

Rätt personer på rätt plats
Vi kombinerar våra specialiserade konsulter på Sylog med unga ingenjörer från YABS och våra samarbetspartners i Profinder för att sätta samman starkast möjliga team.

Snabb respons och tillgänglighet
Det ska vara lätt att samarbeta med oss. Som kund, samarbetspartner eller anställd ska du få snabb respons och ärliga svar.

Samlad kompetens
En enskild konsult eller ett team har inte alltid all expertis som behövs för att lösa en komplex uppgift men genom våra kompetensnätverk ska du som kund vara säker på att vi använder hela bolagets samlade kompetens för att få fram rätt kunskap och erfarenhet.

Ständiga förbättringar
Vi vill veta hur du som kund upplever vår leverans och kommer löpande be om din feedback. Vi utvärderar oss själva och våra arbetssätt kontinuerligt och letar alltid efter förbättringsmöjligheter.

Arbeta hos oss

Jobba med detaljerna och förstå helheten, eller jobba med helheten och förstå detaljerna. Sylogs kunder efterfrågar kunskap som matchar alla faser i utvecklingen av framtidens produkter och tjänster. Komplexiteten i framtidens produkter och tjänster kräver en förståelse för mer än bara sitt eget arbete. För att lyckas krävs en ständig strävan och passion att bli bättre, inte bara med teknik och verktyg, utan även i processer och i de sociala sammanhangen.
Sylog har kunskap att hjälpa kunder i ett brett spektrum av branscher såsom telekom, fordon,medicin och spel och underhållningsbranschen. På Sylog möter du nyfikna och engagerade människor som med kunden i fokus alltid strävar till att bli bättre och som inte är rädda för att utmana sig själva. På Sylog har du själv ett stort ansvar och frihet att skaffa dig den kompetensutveckling som behövs för att utmana dig själv.

Du hittar Sylogkontor i…
Stockholm, Jan Stenbecks Torg 17 i Kista. Tel: +46 8 750 49 00.
Göteborg, Theres Svenssons gata 10. Tel: +46 31 707 14 80.
Linköping, Teknikringen 10. Tel: +46 8 750 49 00.
Vårt mål är att vara marknadens bästa arbetsgivare för konsulter inom projektledning, utveckling och kvalitetssäkring.

Vi söker…

…dig som vill jobba som konsult hos Sveriges mest spännande företag och organisationer inom ledning, utveckling eller kvalitetssäkring.

  • Gedigen teknisk bakgrund, Civilingenjör eller motsvarande
  • Hög social förmåga
  • Specialicering inom ledning/styrning, system- och mjukvaruutveckling, test- och kvalitetssäkring,
Det är Du som är viktigast
Hos oss är det bara din kompetens och din personlighet som spelar roll. Vi vet också att med en bra blandning av människor kommer ett bra klimat .
Våra uppdrag
Våra kunder är ofta ledande eller har en tydlig ambition att bli ledande inom sina områden. Vi hjälper våra kunder att nå sina mål genom att tillföra specialistkompetens, energi och drivkraft.
Vill du vara med och hjälpa våra kunder ta fram världsledande tjänster och produkter? Gå in på vår hemsida och läs mer om vad vi söker just nu eller kontakta någon av våra konsultchefer direkt
(Visited 517 times, 1 visits today)